Brazilská káva je ideální pro ty, kteří s pitím výběrové kávy začínají. Je jemná, ale zároveň chuťově zajímavá, a díky čokoládovým a oříškovým tónům vám bude chutnat hlavně na espresso.
Hořká čokoláda, třtinový cukr, třešeň a sušené ovoce
Cuppingové skóre
84,5
Hořkost
1
2
3
4
5
Sladkost
1
2
3
4
5
Kyselost
1
2
3
4
5
Původ
Země a oblast
Kolumbie - Huila
Nadmořská výška
1300 - 1700 m.n.m
Datum sklizně
2024/2025
Pražení a zpracování
Zpracování
Plně promyté
Stupeň pražení
1
2
3
4
5
Další informace
Odrůda
Bourbon, Castillo, Caturra, Colombia, Typica
Skladování
V suchu a temnu
Vhodnost přípravy
Na espresso
Tato kolumbijská káva se vyznačuje chutí s plným tělem. Je výrazně čokoládová, pokud jste milovníci výrazných chutí ve svém šálku espressa, je tou správnou volbou.